DeWaardForum
http://dewaardforum.nl/

Bergeend te koop
http://dewaardforum.nl/viewtopic.php?f=2&t=16143
Pagina 1 van 1

Auteur:  Beelen [ 08 aug 2018, 20:41 ]
Berichttitel:  Bergeend te koop

type: Bergeend:
opties: De tent is op 3 manieren op te zetten, met kleine luifel, middenstuk en voortent. :
jaar: 1992:
kampeerweken: 12:
prijs: 900:
plaats: Sassenheim:
mail: l.b.b@live.nl:
reden verkoop: wordt niet meer gebruikt, en moet weg ivm verhuizing:
beschrijving: Hierbij aangeboden, een goed onderhouden Bergeend. Deze tent kan op 3 manieren worden opgezet; 1 Slaapgedeelte met luifel, 2 Slaapgedeelte met zijtent, 3 Slaapgedeelte met middenstuk en zijtent.
In het slaapgedeelte is er plek voor 2 volwassenen en een kind, in de zijtent kan ook nog een kind/volwassene slapen. In het slaapgedeelte zit een binnentent die er eventueel uit gehaald kan worden. Voor de zijtent bezitten wij ook een binnentent, waardoor er goed in geslapen kan worden.
- compleet (haringen, lijnen, kapstokjes...)
- op sommige openingen kan een hor worden voor geritst
- extra licht gewicht stokken, van aluminium
- Het middenstuk kan open worden gezet, met behulp van 2 stokken, er waren origineel 2 windschermen die aan de zijkanten konden worden geritst. Helaas is de rits van het 2e windscherm kapot. Daarom kan er maar 1 windscherm worden gebruikt, deze kan aan zowel de linker of rechterkant worden geritst.
Wij zijn de eerste eigenaar van de tent, en zijn nog in het bezit van de bon. We hebben ook nog veel kampeerspullen die eventueel ook overgenomen kunnen worden. Voor vragen graag even een berichtje sturen. Voor foto's zie de marktplaats advertentie https://www.marktplaats.nl/a/caravans-e ... mympSeller :

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/